Tunnbröd LCHF
Våra LCHF recept
Våra LCHF recept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 till pensling
  • 100 gram smält smör
  • 1 tsk salt
  • 2 dl kokosmjöl
  • 1 dl bakerix
  • 2 msk fiberhusk
  • 2 msk pofiber
  • 3 tsk bakpulver
  • 0,5 dl fibrex (kross)
  • 0,5 dl krossat linfrö
  • 1 dl vatten
  • 2 dl riven ost (välj ost efter egen smak) + lite till garnering.
  • 175 grader Vispa äggen pösigt, tillsätt det smälta smöret, vispa ordentligt. Blanda i de torra ingredienserna i äggblandningen. Sedan vattnet och den rivna osten. (Elvisp är att föredra) Låt degen stå och svälla i några minuter. Dela degen i 10 st delar. Fukta händerna och forma varje del till en boll. Kavla ut varje boll mellan plastfolie till en tunn platta (kavla gärna en gång på varje med ”naggekavel” innan plasten tas bort). Ta bort ena lagret plastfolie och lägg brödet på bakplåtspapper, dra försiktigt bort det andra lagret plastfolie. Pensla med uppvispat ägg och strö över lite riven ost.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.