2 dl
riven ost (välj ost efter egen smak) + lite till garnering.
175 grader
Vispa äggen pösigt, tillsätt det smälta smöret, vispa ordentligt. Blanda i de torra ingredienserna i äggblandningen. Sedan vattnet och den rivna osten. (Elvisp är att föredra) Låt degen stå och svälla i några minuter. Dela degen i 10 st delar. Fukta händerna och forma varje del till en boll. Kavla ut varje boll mellan plastfolie till en tunn platta (kavla gärna en gång på varje med ”naggekavel” innan plasten tas bort). Ta bort ena lagret plastfolie och lägg brödet på bakplåtspapper, dra försiktigt bort det andra lagret plastfolie. Pensla med uppvispat ägg och strö över lite riven ost.
Idag kom jag upp med ett alldeles eget recept på wraps, tunnbröd. Jag ändrar ofta recept och när det kommer till matlagning så kör jag ofta rakt av, utifrån vad jag är sugen på eller har hemma
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
GA_googleAddAttr("Tag", "lchf"). GA_googleAddAttr("Tag", "lchf"). För ett litet tag sedan hittade jag ett spännande recept när jag kikade in på paleobloggen Under vårt tak
12 Mars 2016. Grönsaker och Sallad,. Kyckling. Lchf Stekt Kycklingfilé med Coleslaw. Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.