11 kokt potatis ½ burk tonfisk ½ dl yoghurt 1 msk sweet chilisås Salt Peppar Basilika 1 tunnbrödMosa potatisen med tonfisken, yoghurten, chilisåsen och kryddorna
Ett matminne som jag har från min barndom är varma tunnbrödsrullar fyllda med skinka och purjolök. Jag tog med mig den maträtten in i mitt eget kök när jag flyttade hemifrån och jag åt det ganska ofta tills jag började äta LCHF-kost
Smaka av med peppar Bred. ca 30 bitar 2 st hårdkokta ägg 1 dl riven ost 1 dl creme fraiche 100 g färskrökt lax 1 msk senap 3 msk dill peppar 3 st mjuka tunnbröd Gör så här
4 1 gul lök 200 g champinjoner 2 msk olja 1 tsk timjan salt svartpeppar 240 g renskav eller Mifu (240 g skav motsvarar 250 g naturell mifu) 1 msk olja 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 2 dl laktosfri vispgrädde 1/2 msk svartvinbärsgelé Till servering kokt potatis 1 dl lingon hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Renskavmed kantareller i en gräddig sås. Vi toppar med lite osötade lingon. • Lägg i svamp och renskav och låt alltsammans fräsa på medelhög värme tills det är brynt
Smaksätt med lingon, vitlök och peppar. Servera med pressad potatis, lingonsylt och sallad. Bryn renskav i smör 2-3 min och blanda ner purjolök mot slutet. 500 g renskav eller viltskav
Glöm inte att ta med kaffe, varm choklad eller varför inte lite varm blåbärssoppa. Bred philadelphiaost på tunnbröden och lägg på skinka, 3-4/ tunnbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.