Tunnbrödssnittarmed rökt kött och pepparrotSammanfattning. I helgen så testade vi att bjuda på tunnbrödssnittar vilket vi tyckte passade perfekt in som ett enkelt men ändå väldigt gott tilltugg som både vuxna och barn kan tycka om
48 st8 mjuka tunnbrödskivor, tex Sarek200g Philadelphia ost1-2 msk pepparotsvisp16 skivor rökt skinka1 kruka persiljaBlanda osten med pepparotsvisp efter smak och bred ut på tunnbrödet
Tunnbrödssnittar till höger och bredvid krustader med skagenröra. Strö dem jämnt över philadelphiaosten och toppa med salladsbladen(jag brukar dra sönder dem i mindre delar)
Jag googlade efter recept och hamnade då hos min bloggkollega Ann-Sofi med bloggen Matsafari. Då köptes och kläddes granen och det samtidigt som julskinkan kokade
Små enkla snittar med en god röra är smidigt att svänga ihop som tilltugg. Salt & peppar. Fyllningar kan varieras i ändlighet men denna variant är riktigt god, krämig och med lite hetta i
Vi tänker faktiskt vara så retsamt jobbiga att vi kör på med alla de recept och bilder som vi har från förra årets jul, vi vill ju att dom ska komma till användning istället för att bara ligga kvar i datorn och skräpa
Det här blev mitt resultat, det blev till och med en vegansk julskinka faktiskt. Jag blev supernöjd med resultatet och den får så himla fin gul färg också tycker jag
Toppa med lite extra ströbröd. Skär bort svål och överflödigt fett från den färdigkokta julskinkan. Blanda 1 äggula med 3 msk valfri senap (jag blandade helgrov och Edvins). 1 äggula med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.