Ingredienser Portioner: 4 1 rödlök 1 äpple 1 morot 1 förp potatissallad med crème fraiche (à 800 g) 65 g spröd salladsmix 8 mjuka tunnbröd 400 g skivad gravad lax Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Smeta sen röran på brödet och rulla ihop. 11 kokt potatis ½ burk tonfisk ½ dl yoghurt 1 msk sweet chilisås Salt Peppar Basilika 1 tunnbrödMosa potatisen med tonfisken, yoghurten, chilisåsen och kryddorna
Vänd med skarvarna neråt, ringla lite olivolja, flingsalt, peppar och pizzakrydda över. Tipset fick jag från Goda middan, en facebookgrupp jag är med i
Vispa ihop resten av grädden med äggulan och rör ned. Fördela fyllningen, toppa med riven ost på på ena halvan av degen,spara en smal remsa längs ytterkanten
Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissalladmed alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.