Resultatet blev små tunnbrödskorgar fyllda med kinakål, tunt skivad hjortsadel (eller oxfilé) smaksatt med hoisinsås och toppad med olika syrade grönsaker
Fyllda tunnbrödskorgarmed skagenröra och räkor. ½ kg räkor med skal. Börja med att skala räkorna. Blanda ut skagenröran med några skedar creme fraiche för en lättare och fräschare smak
Vad sägs om hemmagjorda och ätbara tunnbrödskorgar fyllda med en enkel räksallad. Vi vet att det finns färdiga tunnbrödskorgar att köpa men vi tycker självklart att det är roligare att göra våra egna och du kan lätt imponera på dina matgäster på detta sätt
Smaka av med salt och svartpeppar. Dekorera med tomater, citron och dill. Pensla brödskivorna med vatten och låt dem ligga på en plåt i ugnen, 2 minuter
Till tunnbrödskorgarna. Klicka i en stor klick skagenröra och toppa med räkorna. Pressa över lite citron och dekorera med en dillkvist och citronklyfta
Tunnbrödskorgarna var fyllda med kräftröra, perfekta att servera både på ett buffébord och som förrätt, vill man fylla dom med någon annan typ av röra så går det utmärkt även det
Starta med ett tunt lager av hummerbechamelle i botten, ett första lager av lasagneplattor, skaldjursfyllningen, plattor, mer bechamelle, plattor igen osv
Bröllopsmenyn den gången - som för övrigt avnjöts på anrika Odinsborg i Gamla Uppsala - bestod av bouchéer medskaldjursfyllning, helstekt fläskfilé med svampsås, och konserverad frukt med glass och kolasås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.