Oumph känns som den perfekta grunden för receptet, och precis den grej som länge saknats för att kunna göra en riktigt maffig fejkköttsgryta med enkonsistens liknande en äkta TexasChili
Blir måhända godare med massa roliga sorters chili med olika form, färg och styrka, men om man vill slippa leta runt i specialaffärer kan jag garantera att dennachilin blev riktigt, riktigt smaskig
De hade enenkel murad utegrill, och ville gärna att jag skulle laga min texaschili med tillbehör (bland annat en helt sjukt god guacamole som jag snart kommer lägga upp receptet på)
En härligt franskt bakverk som gör din fika blir lyxigt. Jag funderar på att baka en Lussekatter som alla andra har bakat just nu men jag kommer inte fram till de hehe eftersom mitt hjärta är stoppa till den här Croissant
Jag har några favoritrecept på chili con carne som återkommer hela tiden, om än med viss variation. Något annat som är fint i regnet är chiliheta grytor
Ingredienser Portioner. 4 400 g köttfärs eller vegofärs, t ex soja eller quorn 1 gul lök 1 förp krossade tomater (à 380 g) 1 förp kokta svarta bönor (à 380 g) 2 dl barbequesås 3 dl vatten salt peppar olja Till servering nachochips kokt ris gräddfil koriander Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.