Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilémedtomatdressingoch en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
Pytt ipannamed ägg ( Hanna kvällsjobb). Enkel pastasås medbacon/skinkaoch färskost (H kvällsjobb). Jag delar även medmig av ett till gott köttfärsrecept från förra veckans matsedel
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter iliteolikavarianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing. - Läs hela inlägget här 4 portioner
Gjorde en ljummen sallad med stekt torsk, som jag stekt i massa smör ochcitron. Vakteläggen och räkor fick göra torsken sällskap, tillsammansmed massa grönsaker och en god sås
Fruktköttet försvinner om du använder en råsaftcentrifugochdärmed förändras kaloriinnehållet, det blir mycket tätare vatteninnehålloch därför blirkcal-innehållet lägre
Bilder kommer i dag och receptet vid ett annattillfälle. Fyll annars på efter hand. På kvällen var det grille som gällde och alla hade medsig något till buffén
Lägg potatiseni en kastrull och häll på vatten, salt ochdill. Ringla olja i en ugnsform. Häll av och blanda med spenat, fetaost, gräslök, olja och peppar
Pressa över citronsaftenochringla över rikligtmed olja. Känn efter med en sticka så de är färdiga. Om du är riktigt hardcore behåller du skalet på betorna och äter även detta efter kokning
Häll av vattnet och fräs dem ihopmed hackad vitlök, chiliflakesoch salt i en stekpanna. Alla åt med god aptit förutom Filip som fortfarande hade feber ochinte alls vill äta något överhuvudtaget just nu…
Men nu ska viiallafall köra ett tag igen, de kommer ju varannan vecka ochidag var det leverans. Tur jag är ledigtvå nätter nu, men vi får se om jag orkar åka på skolan imorgon, har en inplanerad träff med "klassen"
Jag hade visserligen tänkt göra kycklingilångpanna men efter en tur tillIKEA efter jobbet och därefter veckohandling på ICA (allt finns nu hemma fram till torsdag
Häll hälften av kokosmjölken i en skål och häll resten i en annan skål. Jag delade alltså upp en burk kokosmjölk itvåoch gjorde chiapuddingmedtvåolika smaker
SannaLivijn Wexell. Den här rätten är en fortsättning av Sandra Mastios recept "Sandras grillademajskycklingmedapelsinochsalvia" som du hittar här på Mathem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.