Så denna gång delar jag med mig av inspiration från två andra härliga matbloggare jag gillar skarpt. Har nu landat i verkligheten i min lilla stad efter tre fantastiska dagar i Visby
Nu ligger jag efter lite mitt matbloggande igen, dammit. I måndags lagade jag en favorit i repris nämligen panerade pangasiusfiléer med potatismos och citronsås, receptet hittar ni här
Jodå det är skönt att ha rensat hjärnkontoret. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innan vilket jag gjorde. Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat
Cheesecake är gott och pannacotta är gott. Och tänk att de gifter sig utmärkt tillsammans. Lena blev av med sin fasa för gelatinblad när hon gjorde denna dessert, men jag har förenklat receptet ytterligare
Skiva en banan eller två…. Jag har idag blivit inspirerad av en bild jag såg på internet och provade att göra ”min variant” på en nyttigare biskvi, utan socker och mjöl
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Fasta två dagar i veckan med juice. Grön juice att dricka under din fasta två dagar i veckan. Kolla in där för mer tips på Juicer som du kan använda när du inte fastar två dagar i veckan
ugnsrostade färskpotatis med grönsaker. är gott med ljumna grönsaker till sommarens grillmiddagar. Jag brukar skölja dom och dela dom i halvor och lägga på en plåt skiva över gul lök i båtar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.