Förra fredagen när jag bjöd ett gäng tjejkompisar på middag började vi med bubbel (ett gott franskt mousserande från Loire) och litechips medan vi väntade på att alla ska komma
Okidoki när vi ändå håller på så tar jag ett middagstips med. Herrgårds File. Skär fläskfiléniskivor. Bryn dom i en stekpanna så att dom är nästan helt genomstekta
Då var vi åter på plats i köket efter en litenminisemesterresatill närmaste huvudstad, Köpenhamn, där vi spatserat runt och bara njutit av tillvaron några dagar
Lax med stekt blomkålsris och sås. Det som får mig att tänka på annat för en stund, är att laga mat eller se film så det ungefär det mina dagar består av
Ni kanske redan har planerat helgens middagar. Äntligen helg. Om intevill jag slå ett slag för detta recept som jag gjorde till Snellmans hemsidai höstas
i detta gamla inläggetdennavarianten. Vi valde att servera vår porchetta i form av smörgåsar denna gången, var och en fick bygga sin egen macka vid bordet och lägga på vilkatillbehör man ville
När man firat dagarna två och förnuftet säger ett och känslan ett annat. Skriveti. Helgen innebar många festligheter, och bland annat firadesminatvå söner och min systersons födelsedagar hemma hos min syster och svåger
Redan två dagar innanservering kan man steka den i ugn för att sedan bara skära upp den isistaminuten, lägga upp på serveringsfat och toppa med den andra marinaden samt dekorera lite
Filétvåapelsiner. och det känns ju som evigheter sedan - i fredags. Detta bjöd vi på. Citronfilé (Elle mat & vin), potatisgratäng, rödbetssallad (Elle mat och vin) och ett par kalla såser
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Citronsaft efter smak. Smör eller olja tillstekning. TIPS. Du kan utesluta grädde eller mjölk i såsen, de har jag i för att späda ut crème fraichen som är lite tjock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.