Rör om tills osten smält. 1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Med olika grönsaker till blev det så gott som jag hade sett fram emot. Middagen ikväll hade jag längtat efter idag fastän det var något så vanligt som lax och ägg, som jag äter ganska ofta
Så ända in i hoppsan god, och jag harhaft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. sen måste jag baka den en gång till (om nu skapelsen lyckades passera testpanelens stränga och mycket känsliga gourmetmunnar) för att kunna fota den hit till bloggen och därefter måste "någon" äta upp den, ja jag vet, det är inte klokt så tuffa uppgifter man har ibland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.