Köp två färska kycklingar. Låt nu denna bas till en fantastisk buljong sjuda ett flertal timmar. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
Men den där strålande och bästa ever idén den visadesiginte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Tänk bara på att köttfärsen ska liggai frysen itvåtimmarinnantillagning, så förbered i god tid. Skyhög feber i dagarna två nu, och totalt genomförkyld verkligen
Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innanvilket jag gjorde. Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat
Och tänk att de giftersig utmärkt tillsammans. Lena blev av med sin fasa för gelatinblad när hon gjorde denna dessert, men jag har förenklat receptet ytterligare
Ingredienser. Klipp gärna bilarnaimindrebitar, de går då fortare när man smälter dom. Värm grädden försiktigt och blanda ner bilarna, låt smälta på svag värme det får nämligen absolut inte koka
ugnsrostade färskpotatis med grönsaker. är gott med ljumna grönsaker till sommarens grillmiddagar. Jag brukar skölja dom och dela dom i halvor och lägga på en plåt skiva över gul lök i båtar
Hej allihopa. Jag har haft riktigt mycket översättningsjobb de senaste dagarna, vilket är bra för plånboken, men mindre bra för bloggen, så det har varitlite glest här de senaste dagarna
På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hittaekologiska och till ett bra pris
En billig pastagratäng (och god. inspiration,. möjligheter. Jag hade också kvar lite av en svampstuvning som fick åka med i gratängen (jag slänger aldrig mat, det går alltid att hitta på nån ny kombination), men den står inte med i receptet
Låt stå svalt ett par timmar så att smakerna hinner mogna. Förrätter måste ju inte ätas sittande. Låt stå svalt ett par timmar så att smakerna hinner mogna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.