matlagningsgrädde. Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Jag får ont i lederna, beläggningpå tungan, känning av astma, benkramper och huvudvärk. När min mage inte funkar, det vill säga att min magsmältning inte fungerar optimalt, är det svårt att bibehålla en bra PH-balans i kroppen
Jag vill med boken förmedla att äta rätt är lätt – när man väl fått bollen i rullning. Det ärmeningenatt man med boken som hjälp kan utforska vilken nivå av hälsa som är möjlig för en själv
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tyckerjag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Brukar ni som jag alltid koka för mycket pasta närni lagar middag. Jag gillar ju inte att slänga mat så pastan som blivit över blandar jag ihop med vad som finns i kylen, kan även det vara rester som korv, köttfärs eller skinka
Husmor lägger ju ut inläggningsrecept hela året och här har du mormors mors ättiksgurka som jag kryddar med moderna örter och smaker såsom grön fish pepper chili eller min unika skörbjuggsört
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.