Tysk macka över öppen eld
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • levain surdegsbröd (eller annat motsvarande bröd)
  • 1 dijonsenap
  • 1 majonnäs
  • 1 rökt skinka
  • 1 emmentaler
  • 1 saltgurkor (tunt skivade på längden)
  • 1 grönt äpple (skivat i 8 skivor)
  • 1 surkålBred brödskivorna med majonnäs och dijonsenap.Lägg sedan ost, skinka, äpple, saltgurka och surkål i jämna fina lager och avsluta med en andra skiva bröd. Tänk på att det som inte behöver så mycket värme hamnar närmare mitten som t ex äpple och surkål.Grilla i smörgåsjärn, smörgåsgrill eller i halster, ca 2 minuter på vardera sida.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.