Den här kalla såsen, smaksatt med fetaost, citron och basilika, är en riktig favorit här hos oss. Den är väldigt användbar då den passar till det mesta
Ena sonen är av den kräsna sorten och gillar inte alls röror och såser av olika slag. Men EN sås älskar han och det är den kalla såsen de får till panerad fisk i skolan
Kall sås med parmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kalla såser, nämligen fetaostsås med citron och basilika (se här)
1. Riv gurkan och lägg den på en bricka. Salta ganska rejält och låt ligga en kvart. 2. Kläm ut vattnet ur gurkan och häll bort det som runnit ut på brickan
Servings. 4. Cook Time. 25 Min. Indisk paneergryta med ingefära, vitlök och cashewnötter. 8. 45 Min. Créme ninon med pilgrimsmusslor, tryffelgrädde och skumpa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.