Mer svamp. Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risotto med purjo och bacon
Måndag hela veckan känns det lite som, så därför passar jag på att bjuda på ett recept på en lättlagad sallad så kan du testa något nytt för att få lite variation i matekorrhjulet
Ankbröst 1. Sätt ugnen på 150°. Lägg ankbröstet med skinnsidan ner i en kall teflonpanna. Sätt på plattan och stek tills ankbröstet fått en fin gyllenbrun färg
Jag frossar gärna och mycket i skaldjur. eller egentligen älskar jag alla havets läckerheter men skaldjur är så enkelt, bara pilla, eventuellt dippa i någon sås och ja mycket mer än så behövs inte för att mina smaklökar ska gå upp i brygga av ren lycka
Alldeles för många idag är alldeles för stressade för att det ska vara bra för vår hälsa. Stressen i sig kan vi ha av många olika anledningar - för mycket att göra, eller för lite
-)Vad har ni andra för god kombo att tipsa om. När vi var på Tjolöholms julmarknad för någon vecka sedan så köpte jag bland annat ett gäng med goda franska ostar, minns tyvärr inte namnet på de men det var en grönmögelost, en getost och en brieost
Röda linser, kokosmjölk, tomat och en kombo av heta kryddor gör den här grytan. På indiska restaurangen i stan (ja, det finns två egentligen men jag föredrar den ena) får man alltid enormt god mat
Till det en himla god kombo som passar till allt grillat, håll i er nu. Krispigt rostad potatis med massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja
En riktigt god kombo. Paj är så himla gott. Både matpaj och dessertpaj. Det är perfekt att förbereda. Antingen har man en färdig paj i frys eller kyl eller bara en färdig pajdeg
Det borde ju bli en smaskig fyllning tänkte jag så det blev en helt ny kombo. Halloj. Såhär dagen efter kanelbullens-dag får det vara dags för lite mat på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.