Ugnsbakad kalvytterfilé med madeirasås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kalvytterfilé
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk timjan
  • 2 msk smör
  • 2 tsk torkad svamp
  • 5 dl vatten
  • 3 msk kalvfond
  • 1 dl madeira
  • 3 msk redning
  • salt och peppar
  • 1 st kålrabbi
  • 500 g gulbetor
  • 2 msk smör
  • 1 msk honung
  • 0.5 dl vitt vin
  • salt och peppar
  • 1.2 kg fast potatis
  • 1 msk torkad svamp
  • salt och peppar
  • 100 g smör
  • 200 g sockerärter
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.