Gör så här Sätt ugnen på 125 grader Salta och peppra kycklingfiléernaoch bryn dem runt om i smör Lägg dem i en ugnssäker form och stek färdigtimitten av ugnen till 65° innertemperatur, ca 30 min Skala och skär palsternackor och morötter imindrebitar Koka dem mjuka i lättsaltat vatten Häll av vattnet och blanda ner gräslök, olivoljaochcitronskal Smaka av med salt och peppar Dela champinjonernaimindrebitar Skala och hacka löken Stek svamp och lök i smör i en stekpanna Blanda ner curryn och låt den fräsa med ett par minuterTillsättbuljongtärning, vatten och crème fraiche Koka ihoptill en simmig sås, ca 5 min Servera kycklingen med rotfrukter och sås 125 grader Salta. ca 30 min Skal. ca 5 min S
Det skulle vara paprika med kycklingen, men det hade jag inte hemma, men lade en hel purjolök istället (ta en halv om du har paprikorochvill följa ursprungsreceptet)
Servera den krämigaparmesankycklingentillsammans med risochbroccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlornatillskycklingen får lite färg ochblir helt genomstekt
Så idag blev det ”Kyckling fylld med chiliochvitlöksröra”. Sås tillkycklingen. Fast kallt har det varit, kollade intill växterna i växthuset och där var det varmt och skönt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.