Kycklingmed Ananas och Mangosås, med lite hetta, kryddris och sallad. Egentligen var det kycklingmed sweet and sour sås mannen hade önskat, men när jag såg Kung Markattas inte längre så nya tillskott i hyllan kom jag på att jag ännu inte haft möjlighet att prova den
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Servera kycklingen tillsammans med ris och en god, krispig sallad. Uppe är jag dock och sonen är lämnad på skolan, och snart ska jag iväg med dottern till förskolan också
Skiva filéerna i ganska tjocka skivor lite på snedden och servera med salsan, ugnsbakade rotfrukter och lättkokta sugarsnaps eller sockerärtor och små broccolibuketter
Dessutom passar denna kycklingen perfekt in på veckans LCHF-tema, men vill man så kan man så klart servera den med exempelvis ris eller varför inte klyftpotatis
Stek kycklingen i en stekpanna med smör. Hettan i såsen kan du variera med sambal oelek. Grytan serverade jag med basmatiris, grönsaker och lite salta jordnötter
Ikväll blev det kokospanerad kycklingmedmangosås och ruccolasallad till middag. Gillar man färsk koriander är det både vackert och gott att dekorera kycklingenmed det
Krydda kycklingenmed salt. Lägg på kycklingbitarna. Servera med grön sallad och bröd. Vänd kycklinglåren 1-2 gånger under tiden. 1 förpackning kycklinglår, 900 g . 4-5 medelstora potatisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.