Såg ett matprogram med Jamie Oliver härom dagen, då han tillagade en hel rotselleri i ugn. Blev supergott, kul med något nytt att servera till valfritt kött och sås
Servera torsken med brynt smör & den härliga rotsellerin och goda grönsaker. Idag gör vi rotselleri som tillbehör till fisk, helt underbart, men är minst lika gott till kött
Rotsellerigratäng. Fyllda lövbiffsrullader tillhör veteranerna bland husmansklassiker och går att variera i massor, här med philadelphia och senapsfyllning
En varm bulgursallad till passar riktigt bra dressad med en stänk citronolivolja och havssalt. En mustig lammgryta med ton av rödvin, vitlök, rosmarin och kummin är riktigt gott att göra av tex grytbitar från en lammframdel
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Smaksätt med lite salt och peppar. Servera med nykokt potatis och en sallad på finskuren fänkål med lite dressing gjord på olivolja, citronsaft och en gnutta honung samt salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.