Ugnsbakad torsk med örtcrumble och fetatzatziki
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portionsbitar torsk
  • á ca 130g
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  •  
  • Örtcrumble
  • 25 g rumsvarmt smör
  • 3/4 dl vetemjöl
  • 2-3 msk riven parmesanost
  • 1 krm salt
  • 2 msk hackad basilika
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 1 dl vitt vin eller vatten
  •  
  • Sås
  • 2 dl färdig tzatziki
  • 50 g fetaost
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Garnering och tillbehör
  • Citronklyftor
  • Färsk dill
  • Kokt färskpotatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.