Ugnsbakad torsk med rödbetssallad och senapssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g torsk- eller sejfilé
  • Salt
  • Nymald vitpeppar
  • 1 skiva rågbröd
  • 1 msk olivolja
  •  
  • Rödbetssallad
  • 500 g färska rödbetor
  • gärna små
  • 1 liten rödlök
  • 1 litet knippe persilja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • ½ dl olivolja
  • 2 hårdkokta ägg
  •  
  • Senapssås
  • 2½ liter mjölk
  • 2½ msk vetemjöl
  • Salt
  • Nymald vitpeppar
  • 1-2 msk grovkornig senap
  •  
  • Tillbehör
  • 1 kg potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.