Ugnsbakad torsk med tapenade
Mat, bak och allt som hör till kök
Mat, bak och allt som hör till kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 min
  • 150 grader
  • Tapenade
  • 4-5 port 1 vitlöksklyfta,
  • 1½ dl svarta oliver utan kärnor,
  • 4-5 sardellfiléer (går att utesluta som jag gör),
  • 1 msk kapris,
  • 1-2 msk pressad citronsaft,
  • 5 msk olivolja,
  • 2 msk hackad färsk basilika,
  • nymalen svartpeppar.
  • Skala vitlök. Blanda vitlök, oliver, sardellfiléer, kapris, citronsaft, olja, basilika och svartpeppar till en grynig massa i en matberedare eller mixer.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.