Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakadefisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. Jag kunde inte hålla mig, utan tjuvstartade i väntan på den svenska sparrisenmed en tysk dito
Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blirfintfint
Baconets rökta smak och dom söta soltorkade tomaterna passar jättebra ihopmed torsken. Minst en gång i veckan brukar vi äta fisk, det är ju så himla gott och framförallt nyttigt
Ett härligtfiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagningmedlitelyxigare touch, använd gärna en färsk torskryggtill receptet som höjer receptet ännu mera tillsammansmed alla smaker
dill (- i all enkelhet). Ugnsbakad spetskål med brynt smör. 600 g torskryggbitar, 150 g per pers. 1 spetskål, stor och skuren i 1,5 cm tjocka runda bitar. 1 tsk Kikkoman soja (ljus soja). 2-3 msk hasselnötter, rostade och hackade. 1 bananschalottenlök, stor ochfinhackad. 1 msk smör, att bryna löken i. 1 dl fiskfond, hemkokt (el 1 msk koncentrerad fiskfond). 1 msk rödvinsvinäger. 0,5 dl mjölk (tillsättsinnanslut-mixning för att få en extra skummig sås). 600 g torskryggbitar, 150 g per pers smör, att hyvla över salt
Likakrispigt som vädret varit är denna färggranna tallrikmedugnsbakadtorskrygg, toppad med räkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihopmed mango och granatäpplekärnor
Servera torskryggenmedsparrispotatis, broccolioch pepparotssmör. Torskryggmed pepparotssmör. När man rimmartorskryggen får den en finoch fast konsistensoch den håller ihop bättre vidtillagning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.