Jag har fått önskemål om att dela med mig av mina matrecept också och det gör jag mer än gärna emellanåt även om det inte är bakning som min främsta inriktning på bloggen är
Var nu försiktiga när ni börjar elda, så ni inte snavar och sätter er på grillen. Jag har inte själv testat, men jag är ganska säker på att du även kan fixa det här på grillen
Lägg först potatis, lök och tomat på en plåt, salta och slå lite olja påoch vänd runt lite. Blanda i basilikan, smaka av med örtsalt och servera med pumpakärnor ströda över och några droppar olivolja
Skala gurkan och dela på länden, skär varje halva i grova bitar. Tina fisken och torka av med papper, lägg torskryggen i en ugnsform och pensla med lite olivolja, smaksätt med havssalt
Härliga kycklingben som bakas av i ugnen på en läcker bädd av potatis, äpple och lök, och det bästa är att när allt är klart har det även blivit en läcker skysås i botten
Ta ut potatisen och lägg den fyllda korven ovanpå potatisen. Skala och klyfta lök och potatis. Strö över osten, det mesta på korven, resten på potatisen
Blanda gravningsmix och kardemumma på en tallrik. Syltad pumpa och kantareller. Skiva dem och lägg upp dem på pumpapurén, med syltad pumpa och kantareller, purjolök och gärna några droppar av syltningslagen
Vi har precis avslutat en mysig och god fredagsmiddag bestående av lax, rotsaker ochfetaostkräm. Det är så enkelt att göra allt i ugnen men eftersom rödbetor färgar av sig så mycket använde jag tre olika formar, en till laxen, en till rödbetorna och en till resten
När barnen var små och bodde hemma var det återkommande på middagsbordet - i lite olika tappningar. Nu när jag börjat matblogga fick jag för mig att jag skulle leta fram mina gamla pärmar med veckomatsedlar - det gällde ju att planera för att inte krocka med skolmaten - och gamla recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.