Krossa med ballongvisp och tillsätt mjölk, smör och salt. 2 Salta fisken och lägg i en ugnsform med spenatbladen. 2 dl crème fraiche smaksatt med saffran och tomat
Lägg fiskfiléerna i botten av en vid ugnsform/-panna med lock. Täck med grönsakerna och persiljan, pressa över vitlöksklyftan, häll över olivolja, salta och peppra
Servera med kokt- eller pressad potatis och rårivna morötter. Sätt ugnen på 200 º. Skär purjolöken i bitar och bryn den lätt och lägg den i en ugnsfast form
Jag passade på att koka en stor sats vildrismix när jag ändå höll på med de fyllda tomaterna, och sedan var det bara att koka grönsaker och mixa ihop osttäcket
En god fiskrätt med lagom sälta och bäst av allt - ingen "havssmak" på fisken. Tillsätt spenaten och låt den fräsa med tills eventuell vätska kokat bort
ex vitlök/örtsmak och mixar lite till, smaka av med salt & vitpeppar. Pannbiff på en broccolimosbädd som serverades med stekt lök, gräddsås och lågkalori lingonsylt
Man gör en fantastiskt smakfylld kyckling som sköter sig själv i ugnen en stund och sen serverar man den välsmakade och saftiga kyckligen tillsammans med en otroligt krämig pasta medörtsmak
Låt stå framme i ca en timme, så citron och örtsmaken går in i köttet. Souvlaki på Fläskfilé Souvlaki med tzatziki är väl sinnebilden av Grekisk mat för många
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.