11.5 msk
vetemjöl 6 dl mjölk 5 st ägg 0.5 tsk salt Svampstuvning: 400 g champinjoner 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 2 dl vispgrädde 1 dl mjölk salt peppar hackad persilja Ugn: 200°Vispa ut mjölet i 1 dl av mjölken i en kastrull. Vispa i resten av mjölken och koka upp under omrörning.
1 Ta
kastrullen från värmen och vispa i äggen ett i taget och salt. Häll smeten i en smord ugnsfast form och baka i ugnen i 30 minuter.
1 Svampstuvning:
Skiva svampen och fräs den i en kastrull med smör. Strö över mjöl och späd med grädde och mjölk.
1 Småkoka
under omrörning i 5 minuter och smaka av med salt och peppar. Häll svampstuvningen över omeletten och strö på persilja.
Med den viktiga sillen, laxen och köttbullarna. I helgen tog jag och provade två nya spännande bufférätter som fanns med i Expressens bilaga "Äntligen påsk"
Smaka av med salt och peppar. Toppa sedan med röran och avsluta med att lägga över lite riven ost. Sätt ugnen på 200 grader Skär ner blomkålen i mindre bitar och koka de i lättsaltat vatten, koka i bara några minuter tills de börjar att mjukna
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Blanda havregryn, potatismjöl och mjölk i en bunke. Låt blandningen svälla 10 minuter. Skala, hacka och stek löken i 2 matskedar smör i en stekpanna tills den blir gyllenbrun
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.