Servera med sylt eller kompott. 1140 g bacon eller sidfläsk, i små bitar, ev. 12,5 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 6 dl mjölk 3 ägg 2-3 msk smör, smält 140 g bacon eller sidfläsk, i små bitar, ev. 1Serveras med sylt eller kompottSätt ugnen på 225 grader
Servera medlingonsylt. Stek dem några minuter tillsammans med farinsockret. Skär bort svålen på fläsket och skär det i små tärningar eller strimla baconet
Ikväll blev det ugnspannkakamed bacon och rårörda lingon. Och om du brukar köks lingonsylt till din ugnspannkaka så prova istället att göra egna rårörda lingon - det är så mycket godare och inte alls svårt eller jobbigt
- Lingonsylt. Det tar en liten stund i ugnen men å andra sidan då får man gott om tid att göra en god sallad under tiden eller hänga med barnen som man inte träffat på hela dan
Servera gärna extra knaperstekt bacon till och en stor klick lingonsylt Ibland serverar jag ytterligare bacon på sidan om och glöm inte grönsaker som tillbehör
Servera medlingonsylt. Lingonsylt. Skär fläsk eller bacon i små tärningar. bryn fläsktärningarna i en stekpanna och lägg fläsket i en smord långpanna och häll sen på pannkakssmeten över fläsktärningarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.