Ugnsrostade grönsaker
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg blandade grönsaker färska morötter, rödbetor och lökar
  • 12 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
  • 11 pressad vitlöksklyfta
  • 1¾ tsk salt
  • 1½ krm svartpeppar
  • 11 tsk torkad timjan
  • 1 Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg blandade grönsaker färska morötter, rödbetor och lökar 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv 1 pressad vitlöksklyfta ¾ tsk salt ½ krm svartpeppar 1 tsk torkad timjanGör så här Sätt ugnen på 225°. Borsta morötterna och skala rödbetor och lök. Skär grönsaker i halvor och lägg dem på en plåt. Blanda smör-&rapsolja med vitlök, salt, peppar och timjan. Ringla det över grönsakerna och blanda runt. Stek i mitten av ugnen 20–25 min. Garnera gärna med färsk timjan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.