Ja, det kanske inte ser så gott ut. Men det är det. Lättlagat och proteinrikt. Dessutom veganskt. Det finns oändligt många recept på detta, visade Google-sökningen
Ingredienser Portioner. 6 2 burkar kikärter (à 400 g) 4 vitlöksklyftor 1/2 dl olivolja 2 tsk paprikapulver 1 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kryddigakikärtor med hirs & stekt zucchini – olivoljefrästa kikärtor i spiskummin, koriander, vitlökspulver, curry och aningens cayennepeppar med färsk tomat och en klick smör serverat till buljongkokt hirs och olivoljestekta skivor av grön zucchini
Ha i kikärtorna och den marockanska kryddan i stekpannan (häll av konserverade kikärtor och skölj gärna av dem under rinnande kallt vatten innan de används)
Kryddigakikärtor. Kryddig indisk kikärtsgryta – Kikärtor med ingefära, vitlök och grön chili. Kikärtor är en viktig proteinkälla i det indiska vegetariska köket
1. Blanda curry, honung och olja i en bunke. Lägg ner kycklingen låt dra en liten stund. 2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen några minuter för att få en fin yta
Ugnsrostadekikärtor är gott. Och dessutom behöver du inte bara äta dessa kikärtor framför favoritfilmen på fredagskvällen - de går minst lika bra att slänga i salladen för att piffa till den lite extra
Ugnsrostadekikärtor med chili & mandelsmör är just ett sådant salladstillbehör jag slänger ihop några gånger i veckan, redo att sedan ha ner i salladen när middagen ska serveras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.