Med grädde, vitt vin, olika sorters fiskoch grönsaker blev det till slut en riktigt njutbar soppa, som dotter och måg bjöds på till lördagslunch när de kom och hälsade på
Krydda fiskenmed kryddor och salt. häll över fisken tillsammans med resten av grädden. Dela den halvtinade fisken i portionsbitar och lägg i en ugnssäker form
Idag möts Italien och Sverige i en ugnsform här i det Mårtenssonska köket, när vi bjuder på en ugnsstektmedisterkorv fylld medtomater, mozzarella och basilika, toppad med parmesanost
Ta från värmen och blanda med strimlad tomat, lägg åt sidan. Häll i grädden och red med färskost till en lagom tjock sås, krydda och smaka av med citron
UGNSSTEKT FALUKORV MEDTOMATOCH LÖK. Stek sedan i ugnen tillsammans med lite lök ochtomat. Skiva en god falukorv och toppa sedan med senap, ketchup, bostongurka och en god riven ost
I förrgår hade vi dill i tsatzikin, igår i fiskenoch idag har jag gravat lax. Fördela fisken ovanpå. Jag vill bara påminna om hur gott det är med den här typen av rätter nu när dillen är svensk och full av smak
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Ned med lök ochtomatoch ringla senap och ketchup över det hela. Hyvla några skivor ost och tillsammans med äppelbitarna stoppas detta ned i skårorna på korven
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.