Sidfläsket smälter i munnen och den rökta smaken ger den extra kryddan. 600 g rökt sidfläsk. Lägg sidfläsket i en ugnssäker form och ställ i ugnen på 120 grader i ca 4 timmar. FacebookGoogle+TwitterPinterest 600 g rökt sidfläsk
600 g rimmat sidfläsk. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g rimmat sidfläsk 2 msk Arla® Svenskt Smör ekologiskt 2 gula lökar 2 äpplen 1 krm svartpeppar Sås
Kaffemarinerat sidfläsk. Kaffemarinad till färskt sidfläsk 4 port. 600 g färskt sidfläsk med svål. Kaffemarinad till färskt sidfläsk 4 port. 600 g färskt sidfläsk med svål
1 kyckling 1 burk naturell phiadelphiaost 1-2 msk naturell yoghurtfärsk finhackad perslja, dill och basilika, rosmarin och timjan (går bra med fryst eller torkad)3 vitlöksklyftor, pressadesalt,peppar 1 limematolja6-8 fasta potatisar
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.