Red av med maizena uppblandat med vatten och vispa ner tills du fått såsen så tjock som önskar. Kotlettraden som legat i frysen ett bra tag nu fickbli dagens middag
Att bräsera hel kycklingi buljong är ett bra sätt att få saftigt och smakriktkycklingkött. Denna söndag ställer mamma fram dillkött på bordet med den klassiska sötsura såsen med ättikai
Skär kycklingenimindrebitar och stek tillsammans med lök och vitlöki fettet från baconet. Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tillssåsen kokat ihop något
Blanda cream fraiche, grädde, sweet chilisås, sambal, kycklingfond + riv ner vitlöken. Dela kycklingeni önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form
Supergod kycklingikrämigsås med soltorkade tomater. Lägg kycklinginnerfilernai en ugnssäker form. Såsen är väldigtsmakrik och den var riktig god ihop med ris och sallad
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkyckling med sötsur sås
Skär kycklingeni små bitar och stek i massa smör. Skär paprikani små bitar och lägg i. Häll i båda burkarna crème fraiche och rör om tills det smält ihop och blivit varmt
kycklingfond. Vill du ha en tjockare sås, så red av med maizena eller mjölredning. ex Kikkoman. Ta upp och lägg dom på ett fat och använd samma stekpanna när du gör såsen
Fläskfilé med mango chutney sås har jag gjort flera gånger men med kyckling var första gången igår. Jag älskar ju i och för sigkycklingi alla dess former så jag är inte så svårflörtad när det gäller just det men jag lovar det här är riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.