Det kanske inte är alla som tycker det lika terapeutiskt att stycka kyckling som jag, och i så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilémedkycklinglår (båda gärna med skinn) istället för att ta hela kycklingar
Ugnsstektkyckling är alltid gott och enkelt att göra. Lägg kycklingen i en ugnssäker form och lägg i resterande kvistar rosmarin, lagerblad, vitlökshalvor, rödlök ochcitronhalvor
Faktum är att jag trivts mycket bra på mitt jobb, och det känns ledsamt att sluta på ett sätt. När jag växte upp åt vi alltid helstekt kyckling på söndagar, och det var mer eller mindre den enda dagen i veckan som min lillebror verkligen åt med stor aptit
Jag lägger mycket pengar på mat eftersom jag tycker om att äta gott, men jag försöker köpa kött och grönsaker efter vad som är på erbjudande och efter säsong
En mycket god och snabblagad pastarätt som snarare är en kycklingröra än en sås. Hacka lök ochvitlök fint och fräs det i baconfettet tillsammans med paprikapulver ocg kycklingkryddan
Med den perfekta kombinationen av bland annat vitlök, chili och ingefära så smakar dessa kycklingklubbor precis som när du går till en indiskt restaurang, och det bästa av allt, de är superenkla att göra
Det blir knappast enklare än såhär att göra en riktig god ugnsstektkyckling. Kyckling, salvia, vitlökochcitron är vanliga smakkombinationer men det som är spännande i det här receptet är kanelen och mjölken
Det fina med cirkelträning är att man jobbar mycketmed kroppen och jag har ju både en crosstrainer, pressbänk och vikter så idag körde jag mitt pass hemma
Rotsaker tillsammans medkycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Lägg kycklingen i en ugnsform tillsammans med rotsakerna i grova bitar
Det blev väldigt lyckat ihop medkyckling, dragon ochcitronsmak. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kycklingoch även den rostade potatisen om man så vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.