Skala och dela löken på hälften och skiva tunt. Skär tomater i fyra delar. Hetta upp en stekpanna och häll i olivoljan, löken, tomaterna och pressa eller riv ner vitlöken och strö över resten av kryddorna
Yield. 18. Servings. 9. Cook Time. 50 Min. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs. 4. Friterad kyckling (KFC-style) med ranchdressing och asiatisk sötsyrlig
Nämen, ett nytt recept. Senaste veckorna har verkligen varit fullt upp. Ni som följer mig på Instagram och Facebook har knappast missat att vår lilla prinsessa Ella har kommit till världen
Jag älskar det mesta med brysselkål, så det var lite av en självklarhet att vi skulle laga den här rätten till vår adventsmiddag när jag hittade receptet i ett nummer av Mer Smak för några veckor sedan
1 zucchini. 12 vitlöksklyftor. 12½ dl Kelda® mellangrädde. 1½ dl hackad färsk timjan. 11 dl parmesanost. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 zucchini 2 vitlöksklyftor 2½ dl Kelda® mellangrädde ½ dl hackad färsk timjan 1 dl parmesanostGör så här Skär zucchinin i skivor och sedan i bitar
Ansa och skölj blomkålen. Lägg först i blomkålen, därefter potatisen. 1 litet huvud blomkål. Men sedan kokade han pasta åt sig själv… 1 litet huvud blomkål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.