Ulrika Davidssons kycklingwok med sjögräsnudlar
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 300 g Sjögräsnudlar
  • 600 g Kycklingfilé Färsk
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Färsk ingefära
  • 200 g Morötter
  • 0.5 st Purjolök
  • 150 g Sugarsnaps
  • 125 g Minimajs
  • 1 msk Rapsolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Vitpeppar Malen
  • 1 msk Ketjap
  • 1 msk Japansk soja
  • 2 msk Sweet Chili
  • 1 msk Sesamolja
  • 2 msk Sesamfrö
  • 0.5 st krukor Koriander - färsk
  • 1 st Lime

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.