Jag valde idag att toppa pizzan med tomatsås, grillad kycklingfilé, röd lök, mager ost, pinjenötter och basilika men du kan självklart toppa den med dina favoritingredienser, låt fantasin flöda
Godaste pizzan. et när det gäller den här pizzan. Jenny på Jennys matblogg har ordnat en "pizzautmaning", ingen pristävling men mest en kul grej att man kan rösta på "bästa pizzan" + att få lite tips från andra
Här är receptet på min första LCHF Pizza. Det blev jättegott. Nästa gång ska jag inte ta extra bakpulver, eftersom jag föredrar tunna och frasiga pizza-bottnar
) Detta är ett recept utan jäst, dvs pizzan behöver inte jäsa innan den bakas ut. En väldigt mättande pizza, halva pizzan är fullt tillräcklig för att bli proppmätt
Godaste pizzan. En av mina följare på Facebook, Gunilla Lorentzson, gjorde pizzan häromdagen. Här har jag lånat hennes fina bilder på hur man steg för steg gör pizzan, receptet följer under bilderna
Låt pizzan svalna något innan servering. Bred ut tomatsåsen i ett jämnt lager över pizzan, Fördela resten av fyllningen över pizzan och grädda i 225* ugn i 15 min
När jag sedan läste på en del bloggar om att denna pizzan var så god, tex på Johanna Toftby´s blogg och även läste receptet i Åse´s bok Viktminskning med Lchf så var jag ju ändå tvungen att testa det
Mixa alla ingredienser och låt vila en stund. Bre ut på en plåt med bakplåtspapper och förgrädda i ugnen på 200 grader tills den rest sig och fått fin gyllenbrun färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.