1 st vitlöksklyfta. 1 tsk rosmarin. 5 dl vetemjöl 2 msk vatten Fyllning 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 l färsk svamp 500 gram t ex kantareller och champinjoner 2 msk smör salt svartpeppar 1 tsk rosmarin 4 st ägg 3 dl grädde 3 dl prästost riven långlagrad Tillservering bönsallad
– Hitkan förberedas –. Smält sockret i en stor kastrull på medelstark värme tills det är ljusbrunt. Rör ut majsstärkelsen i vattnet (lika delar vatten som majsstärkelse) och rör ner i den sjudande grytan
En paj medkrämig svamp- och ostfyllning. 3 dl vetemjöl 1 tsk salt 125 g smör, kallt ca 2 msk vatten, iskalltFyllning. 3 schalottenlökar ca 300 g kantareller, rensade smör tillstekning salt & svartpeppar 200 g brieÄggstanning. - Läs hela inlägget här 3 dl vetemjöl. 300 g kantareller. 200 g brie
Smaka av med salt och peppar. Skivabrieosten och lägg skivorna ovanpå kantarellerna. Stek lök och kantarellerförsiktigti smör tillsvätskan från svampen har kokat in
Det där med hur man vill ha sina bananer är väldigtindividuellt har jag upptäckt – ungefär som att vissavill ha löskokta ägg medan andra vill ha hårdkokta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.