Våren går i ett rasande tempo och även om jag både bakar och laga mat så hamnar det inte alltid här. Och dessutom förtjänar lillafia en ”tapperhetstårta” nu när pollensäsongen är extra tuff och hon inte kan gå ut alls
Kakan är god som den är, men kan bli ännu godare med glass eller grädde. Den här äppelkakan har lite känning av cheese cake, och jag vann faktiskt pris med den i en äppelkaketävling på Allt om Mat för många år sedan
Goda baguetter utan vete, gluten och mjölk. Enkla och ganska snabba att göra. Lös upp jästen i vattnet i en annan skål och tillsätt därefter även äggvita, olivolja, fiberhusk och sirap
Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong
Men dessa vegetariska pirogerna passar många och därför får de en egen bloggpost. Jag är uppvuxen med grönkål och det har alltid varit en personlig favorit
Hoppas att alla haft en fin Midsommarafton, och att ni vaknat pigga och förväntansfulla - antingen ni nu har lagt sju sorters blommor eller kavaljerer under huvudkudden
För jag kan tala om att det är sjukt goda. Jag kan inte låta bli att svänga ihop dom med jämna mellanrum och varje gång jag öppnar kylen och kommer på att den finns "Twix" kvar blir jag lite extra glad
Börja med att skala och hacka morötter. Lägg i en ugnssäker form tillsammans med blomkål och vitlöksklyftor, lämna gärna skalet kvar på vitlöksklyftorna
Igår bakade jag den här goda kakan som smakar jul tack vare alla kryddor. Kakan är mjuk och fluffig och det knapriga täcket på toppen passar finfint till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.