1150 g
smält smör 3 dl socker 1 dl kakao 2 tsk vaniljsocker 2 st ägg 2 dl mjöl Ströbröd1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Om inte varmluft används, 200 grader. 2. Smält smöret och låt det svalna av. Blanda i resten av ingredienserna. Ta ett ägg i taget. Avsluta med mjölet. 3. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant och häll i smeten. 4. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 10-20 minuter (beroende på hur kladdig man vill ha den). 5. Servera kladdkakan med grädde eller glass.
Har ni trädgård. Om ja, har ni rabarber i era trädgårdar. Vi har det och det är jag glad för. Nu borde vi nog ha gödslat dem innan de växte till sig, men det blev liksom inte av
Så då kom jag på den briljanta idén att prova semmelkladdkaka som är så populärt. Vi var sugna på semlor idag, men hade bara fyra bullar kvar i frysen, vilka är "öronmärkta" till ett annat tillfälle i nästa vecka, och jag vet ju inte om jag kommer vara "bullbaksugen" innan dess
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.