Måndag är som vanligt en av de tråkigaste dagarna, inte för att jag har jobbångest eller har hela veckan framför mig utan för att det är just måndag, segt, grått, måndigt
När jag arbetade i Ryssland åt jag ofta nässelsoppa på St. Petersburgs restauranger så här års. Kall eller varm spelar ingen roll, det är lika gott vilket som men ägghalvor ska det serveras till och gärna smetana och något gott hembakat bröd
Att lågtemperera kött under längre tid är ett tillagningssätt som är underskattat enligt mig och som verkar vara något som inte används allt för ofta i de svenska hemmen och detta tänkte jag såklart prova på
Kassler är lite underskattat tycker jag, det finns ju så ofantligt mycket gott man kan göra med den och detta är recept är nog min favorit men jag ser att jag aldrig lagt upp det tidigare här på Kryddburken så nu kommer det
Grönkål är en underskattad grönsak. Skapligt billig, väldigt god och sprängfylld med nyttigheter. Dessutom sägs den vara väldigt lättodlad och kan stå kvar ute och skördas långt inpå vintern
Soppa är underskattad mat. Det är så lätt att variera en soppa och att improvisera fram olika smaker. Det är bara att koka upp buljong eller en mix av buljong och konserverade tomater
23 Jun. 10. 33. Fisk i dill- och äggsås. 0kommentarer. Hej allesammans denna juni-tisdag. Min tisdag inleddes med sovmorgon och sedan mysfrukost med barnen i soffan framför tvn, fortfarande i pyjamasarna
Igår kväll hade vi mina svärföräldrar på besök. Trots att vi bor så nära varandra så ses vi ganska sällan, så det var mycket trevligt att umgås en kväll
Hej där vänner. Idag kom jag hem från en låååång veckas fantastiska äventyr i Asien där jag varit för att scouta vad som händer i östanland på vegofronten
Vi tänkte att vi skulle slå ett slag för flanksteken. Det känns som en väldigt underskattad del och med tanke på priset och vad som kan åstadkommas är flankstek rena kapet
Det är verkligen underskattat. 28 Apr. 10. 43. Krämig Biff Stroganoff. 0kommentarer. Godmorgon mina fina. Äntligen fick jag då min efterlängtade sovmorgon imorse
Biff Lindström i gräddsky. Godkväll allesammans. Hoppas ni fått en riktigt bra start på veckan idag. Som ni vet inledde jag och barnen denna veckan med en sjukdag i hemmets lugna vrå
Skiva entrecoten i två centimetertjocka skivor. Gnid in med grillkrydda och stek på hög värme efter önskemål (en del vill ha köttet genomstekt andra föredrar det rött inuti)
Vi är en klassisk Svensson-familj med typ villa, volvo, vovve. Man och hustru, en dotter och en son. Vi har fredagsmys, älskar tacos och reser på charter (även om vi varierar med reguljära resor)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.