Vi har av någon outgrundlig anledning avsagt oss alla behov för reträtt från denna livsstil och påpekar oss själva dagligen med att det är andra än jag somär boven i dramat, vi har, för att säga det ganska milt, blivit mycket goda på att skylla ifrån oss
Det trasslar o smular sönder - Nu har jag hittat ett saftigt o härligt recept somär kanoners. Jag gillar verkligen saffransbiscotti, men tycker ofta att de är grymt svåra att rulla i hop o ut i längder
I Norden har vi ju de fantastiska danska smörrebrödensom förgyller mackhimlen men det är ju inte riktigt samma sak som en smörgås som dryper av smält ost, bacon, kött, sylt (jodå), banan, (jodå, en gång till), jordnötssmör, majonäs, och allt vad man kan hitta på
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Det är så här jag tycker maten ärsom godast och får på köpet ett lågt GI. (Limen får en härlig söt smak närden grillas) Topparna kan du använda och pressa saften ur till salladen eller såsen
Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Denhär sortens enkla recept är verkligen pasta närdenärsom bäst. Mitt syfte med Fredagsmat är att samla sådant som jag tror att fler vi kan uppskatta som förslag på en god middag
Jag kunde nämligen inte låta bli att ta min största ugnsform och det var där jag gjorde fel. Det är ju densom avgör smaken och den bör helst få puttra en stund på spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.