Blanda havregryn, havrekli, solroskärnor, pumpakärnor, nötter och mandel i en skål. Värm upp vatten, kanel, farinsocker, sirap och olja i en kastrull, och häll över grynblandningen
En knaprig müsliblandning - även kallad granola - är fantastiskt gott i frukostfilen. Visst, det går att köpa färdiga blandningar men det är hur enkelt som helst att göra sin egen
Den här varianten är sockerfri och riktigt knaprig och god tack vare kanel och kardemumma. Det här är en vardagsräddare för mig och ett av mina favoritrecept
Blanda alla ingredienser och häll över kokande vatten. Låt svälla 15 minuter. Häll upp på ett bakplåtspapper och lägg ett bakplåtspapper över och tryck/ kavla ut tunt och jämt
Nåt som jag funderat på länge är att göra egen müsli. Dels för att det verkat väldigt enkel men också för att det verkat gott och nyttigt och nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och provat
Har ni upptäckt sötpotatisen. Vi fastnade för den i somras. Har fått för mig att jag inte gillar det men har nog ätit det på fel sätt de gånger jag provat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.