I’ve never made an upsidedown cake before, so I was a little scared of as how it would turn out. I ended up using the smitten kitchen recipe instead, since I know that the recipes are usually really good
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Många av er la upp bilder på instagram och mailade mig bilder av era egna ”slice n’ bake” kakor. Man kan förstås göra egna kakdegsrullar och förvara i kylen och sen bara skära upp kakor när man behöver
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
Dela upp smeten i mindre bollar och platta ut dem lite lätt på plåt med bakplåtspapper. De ljusa lämnade jag bort kakaon och slängde ner lite M&M i, det krävdes 2 minuter extra på dem och jag antar det är för att kakaon inte var där eller så var det bara ugnen som gjorde det. 4 msk kakao. 4 msk kakao
Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna
Koka upp smeten under omrörning. Ännu en variant på den älskade kladdkakan - det knäckiga täcket av cocos tillför ännu mer saftighet och gifter sig fint med den rika chokladsmaken
Har ni sett receptet på enklaste kakan/flarnet som cirkulerar överallt nu. Man sätter Dumle (chokladöverdragen kola) på en plåt och gräddar i ugnen och vips har man en kaka istället för en godis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.