Uppdatering och Lax med sesamfrön, grönt mos och gyllene majs
cleaneating.se
cleaneating.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 4 potatisar
  • 1/2 bukett broccoli
  • 25 gram fryst spenat
  • 10 gram smör
  • 1/2 dl valfri mjölk
  • salt och peppar
  • 2 laxfiléer sesamfrön
  • 2 majskolvar Sätt ugnen på 175 grader, panera laxen med salt, peppar och sesamfrön och låt dem stå i ugnen i ca 15-20 minuter Koka under tiden potatisen och broccolin i separata kastruller. Häll sedan av vattnet, mixa det tillsammans med resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar. Värm gärna mjölken innan du häller i den så blir det inte så kallt när du mixar det.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.