2 majskolvar
Sätt ugnen på 175 grader, panera laxen med salt, peppar och sesamfrön och låt dem stå i ugnen i ca 15-20 minuter Koka under tiden potatisen och broccolin i separata kastruller. Häll sedan av vattnet, mixa det tillsammans med resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar. Värm gärna mjölken innan du häller i den så blir det inte så kallt när du mixar det.
Laxmed salt,citronpeppar,rivet citronskal och lite rapsolja. koka broccoli och häll av vattnet mixa ihop med lite crémefrachie, örtsalt och svartpeppar
Lägg laxbitarna i en plastpåse och häll över marinaden. Dagen efter föreläsningen med Annika la jag om min kost och tog bort det mesta av de kolhydratstinna måltider jag ätit tidigare, bestående av stor mängd pasta och mackor
Servera direkt medlaxenoch de ungsrostade grönsakerna. Laxen blir riktigt, riktigt saftig och god. Krämig polenta och ugnsrostade grönsaker passade makalöst gott (fast då blir det väl med maka
Laxmed sesamfrön och hoisinsås. Hon kom väl inte med några nyheter direkt men jag fick en tankeställare och insåg att det var väldigt länge sedan vi åt fisk här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.