1 burk vatten (500 g). Ca 150 g finriven parmesan (eller Grana Padano). Låt allt småputtra under lock lite på glänt i ca 1,5 timme. Om lasagnen är tillräckligt mjuk, ta bort folien, dra upp värmen till 250 grader och kör några minuter till så att ytan får fin färg. 1 burk vatten (500 g). Ca 150 g finriven parmesan (eller Grana Padano)
Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Currysås – en enkel currysås som går riktigt snabbt att göraKebabsås – Mild kebabsås precis som pizzerianPasta Alfredo med kyckling – En krämig pasta med kycklingSaftig limpa – Ett saftig och riktigt enkelt recept på limpaTunnbrödssnittar med rökt kött och pepparrot – Perfekt tilltugg
Ett av mina populäraste recept. Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Mixa mandelmjöl och sesamfrön i mixer/blender – lägg i resterande ingredienser och kör till en deg. 0,5 dl skalade sesamfrön. Lägg degen att vila i kylskåp ca 30 min – 1 timme. Förgrädda skalet i 8-10 minuter i 175 grader. ( ca 0,5-1 msk per 400 g färs). 1,5 tsk salt. Höj ugnen till 225 gr efter pajdegen är gräddad. Blanda ner tacokrydda och vatten och låt det småputtra i 5 minuter. Receptet kommer från 56kilo. 0,5 dl skalade sesamfrön. 1,5 tsk salt
Det är roligt att se vilka recept som är populära här inne och som får mest trafik. Självklart är det årstidsberoende och just nu är denna kycklinggryta med röda linser ett av de mest populära recepten vilket jag tycker passar bra när hösten nu är här
Ni måste ha hörsammat min uppmaning om att det fanns mer på min hemsida än blogginlägg om Polen, stuvade makaroner och rabarbercheesecake för under oktober rördes det om i grytan och fokus hamnade på helt andra inlägg
David Wolfe har idag uppgraderat den till modern tid för att på ett säkert sätt rena kroppen. David Wolfe har dock uppgraderat receptet och det är den versionen jag kommer att dela med mig av här lite längre ner
50 g smör. 5 1/2 dl kokosflingor. Sätt ugnen på 175 grader. Grädda topparna i mitten av ugnen tills de är gyllene, ca 15 min. Relaterat 50 g smör. 5 1/2 dl kokosflingor
Grädda mitt i ugnen ca 5 minuter. Låt gelatinbladen ligga i blöt i kallt vatten ca 5 minuter. 25 dl vetemjöl. 5 dl mjölk. 5 st gelatinblad. 5 dl socker. 5 dl vispgrädde
Men aaaah – vart tog november vägen. Månadsskifte innebär ju att jag presenterar föregående månads mest populära inlägg och extra kul är det att mitt blogginlägg från en fullständigt galen kväll med Anton och Cabaret Candy Club tog sig in på första plats och slog övriga inlägg med hästlängder
Varm Sallad med Skinka, Lök och Feta En skiva grillat Fläskkött 1 liten, gul Lök 2 msk Smör Några droppar Worcestersauce Havssalt och nymald Vitpeppar Ekbladssallad Strimlad röd Paprika 50 gr Fetaost Färsk Timjan och Bladpersilja Kallpressad Olivolja och Balsamvinäger Flingsalt Strimla köttet och löken. 50 gr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.