En krispig men samtidigt seg quinoabarmed massor med nötter och en topping av mörk choklad. Täck en plåt med bakplåtspapper och sprid ut quinan på plåten
Då var det fredag igen, veckans bästa dag enligt mig. Tidigare i veckan gjorde jag en super god rätt. Jag gjorde marinerad entrecote i strimlor till egengjorda vårrullar
Jag försöker fortsätta med rutinerna trots att vi har semester, inte alltid så lätt, men sen så vet jag också att det är svårare att komma tillbaka till rutinerna om man har varit ifrån dom ett tag
En vegetarisk gratäng med massor med smak hittar ni här. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
Veganska bönburgaremed chiafrön, tillsammans med matvetesallad. I mitt försök att äta mer vegetarisk mat experimenterade jag för några veckor sedan fram ett riktigt bra recept på bönburgare
Har du överbliven kokt quinoa hemma, kasta inte bort, utan gör biffar av den. If you have leftover cooked quinoa at home, do not throw it away, make patties of it
Genom att koka med lite grönsaker får måltiden ett ännu bättre näringsvärde. Genom att koka quinoan och bulguret direkt i tomatsåsen får du ett väldigt saftig och smakrik kolhydratskälla som inte kräver någon extra sås om du inte önskar det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.