Något av ett problem då spriteninte har någon skriandeåtgång här hemma. Näsan får en riktig åktur, genom tid och rum, från rom, via konjak till armagnac, fascinerande och en utmärkt start
Vit och rosa sockerpasta, ätbart lim (går bra med kristyrutspätt m vatten), svart pastafärg, pensel, spritstyll, kniv och tandpetare (tag hellre okokt pasta, jag hade slut)
Det är verkligen snabba svängar jämt vid jul. Har ni börjat fundera på nyårsmat än. Den här receptet på hummer med vittvin, örter och ost (gärna västerbottenost) är gudomligt
Farmor, som föddes för över hundra år sedan och växte upp i en tid där man fortfarande styrde utsigikrinolin och bahytt när man gick på födelsedagsmaskerader och som förlorade tre syskon, bland annat ispanska sjukan, innan hon fyllt tjugo
Jag gjorde en ny igår och den ser ut så här. Har man en sådan veckomatsedel så behöver man inte stå klockan sex på kvällen och tittaini frysen där allt ligger fryst utan man kan redan kvällen innan ta fram just den basvara som skatillagas dagen därpå
Farmor, som föddes för över hundra år sedan och växte upp i en tid där man fortfarande styrde utsigikrinolin och bahytt när man gick på födelsedagsmaskerader och som förlorade tre syskon, bland annat ispanska sjukan, innan hon fyllt tjugo
Raggmunken är dessutomglutenfri, bara det får en att gåi taket denna torsdag. Det bästa är att du får in extra grönt på bordet och att broccoli stammen inte slängs utan kommer tillanvändning
Häll ipaprikan och creme fraichen och puttra några minutertill. Minstingenälskar den här soppan, den något större är intelika förtjust, men vitt bröd gillar båda
Då önskade jag mig något krämigt, för även om viinte äter (animalisk) ost så villvi som äter hel-vegetarisktfaktisktinte äta torra rätter där osten bara uteslutits
Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenskaekologiskafläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnadi smak och konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.