Det här receptet utgår från ett recept på bloggen som jag har sedan tidigare. Men dessa vegetariska pirogerna passar många och därför får de en egen bloggpost
290g vetemjöl (4 1/2dl). 290g vetemjöl (4 1/2dl). Detta blir ett snabbt inlägg för att dela med mig av receptet på de här otroligt goda frukostfrallorna
i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra
Och givetvis går den att njuta av med bra ingredienser så att vi som väljer att (eller måste) äta en kost utanvetemjöl, socker och mjölk också kan få njuta
Då hade jag fått en så fin jäskorg och trodde att jag skulle lägga degen direkt i korgen, utan mjöl. De här bröden bakades med KronJäst råg- och fullkornsvetesurdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.