Vit mjuk chokladmousse toppad med jordgubbar och yuzu curd. Skeda över vit chokladmousse i varje skål. Hit kan den förberedas och ställas i kylen över natten med plastfolie över
Marinaden är riktigt god att äta ihop medchokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag
Låt kompotten svalna något innan du häller den på chokladmoussen. Än en gång så får jag total blockout i vad jag ska skriva för spännande och intressant innan få scrollar ner till själva receptet och tanken slår mig, krävs det verkligen text eller är det okej med bara bilder o recept
Toppa chokladmoussenmed de limemarinerade jordgubbarna och garnera med citronmeliss eller mynta. Denna dessert passar perfekt att göra nu till sommaren med färska, goda jordgubbar
Avsluta med lite balsamvinäger. Detta är inlägg #33 i initiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 17 maj 2015
Söta amerikanska körsbärspajer serveradmed vaniljgrädde. Tänk att det är något romantiskt över Körsbärspaj speciellt om man avnjuter den i en grönskande och prunkande berså med en rykande kopp kaffe
Utan tortillas, ingen tacos med andra ord. Söta tortillas m. Börja med att marinera jordgubbarna. Vispa grädden tillsammans med agave och rivet limeskal
Skiva jordgubbarna och blanda dem med lagen och servera moussen med jordgubbarna ovanpå. Jordgubbarna kan ersättas med körsbär, melon eller annan frukt
Kläm ur vattnet ifrån gelntinbaldet och blanda (vispa) den med den avsvalnade grädden. Servera med färska jorgubbar(eller andra röda bär) och choklad/kolasås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.