Hej hej. Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
En period i mitt liv hade jag och den vegetariska burgaren en evig kamp. Jag provade massa olika versioner, experimenterade med olika mängder av olika ingredienser
Gör så här. Botten. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt ägg en efter en, rör ihop mellan varje ägg. Blanda mjöl med bakpulver och tillsätt den till föregående
Att få till ett bra hembakat hamburgerbröd är inte alltid lätt. Hamburgerbröd, ska inte bara vara lätta och luftiga, de ska även ha en mjuk skorpa och ett finporigt inkråm, nästan lite som en tvättsvamp så att det kan suga åt sig bra av hamburgarens köttsafter utan att lösas upp
Här kommer en beskrivning på hur man lagar ris så som i Mellanöstern. Det kan tyckas vara lite omständigt de första gångerna, men efter hand lär man sig och det är verkligen värt det lilla extra jobbet
Några av er har kanske undrat hur det gick med den där kalkonen. Jo, det gick så galet bra att jag inte i mitt liv kan fatta varför jag aldrig tillagat kalkon förut
Bara ner med allt, låt gå och några timmar senare är det bara att sätta sig vid bordet och njuta av världens godaste mat, ofta även mer näringstät än tillagning i ugn eller spis
En bit ryggbiff är gott, men tillsammans med en bra rödvinssås blir det riktigt riktigt gott. När vi bjöd hem några vänner härom helgen, stod det kött på menyn, för att det var vad våra gäster gillar mest av allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.